Hidden in their dark thoughts
Гласувайте за нас!
Гласувайте за моя сайт в БГ чарт Гласувай за тази страница в Българския ТОП Гласувай за мен в BGTop100.com BGtop
OUR COMMUNITY
Вход

Забравих си паролата!

Кой е онлайн?
Онлайн е 1 потребител: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 1 Гост

Нула

[ View the whole list ]


Най-много потребители онлайн: 14, на Вто Май 17, 2011 4:29 pm
Latest topics
Чаосвник
Посетители
free counters
Приятели на форума

Михаил (Майкъл Хофман)

Go down

Михаил (Майкъл Хофман)

Писане by Майкъл Хофман on Вто Май 17, 2011 10:32 am

Снимка:


Име: Майкъл Хофман
Прякори : Няма
Аз съм: Михаил
Години: Приемникът на Михаил е на около 26-27, а самият Михаил на повече от 6 000

Характер: Михаил може да се опише с една дума, която показва лоялността и доверието му към архангелите и Бога - отговорност. Той винаги е бил отговорен за братята си и техните постъпки. Като един от главните архангели негово задължение е да се грижи за другите, да им показва пътя, да им помогне да различават доброто от лошото. Освен тези, той има и много други задължения, които изискват вниманието, концентрацията, силата, праведността, честността и вярата му. Разбира се, че някъде вътре, дълбоко под всички тези качества, които биват задължителни за някой като него, има друг Михаил, който крие повече човешки чувства и емоции, отколкото можете да си представите. В началото не може да прецени дали това, че го е грижа какво става с душите, които превежда през Ада и Рая, е дар или наказание от Бога. Много пъти е избирал безчувствието от колкото прекалената загриженост за някой човешки живот, защото това му носи само беди.

История: Михаил е един от главните архангели, главен пазител на Рая и главен страж на Божия закон. В Откровението на Йоан Богослов е описана битката на Архангел Михаил и неговите ангели със седемглав и десеторог Дракон, в резултат на която Драконът, наричан още Сатана, е прогонен от Царството небесно на земята. В Библията е наречен "вожд на войнството Господне", тъй като под неговото предводителство небесните сили побеждават дявола. "...И стана война на небето: Михаил и Ангелите му воюваха със змея, а змеят и ангелите му воюваха против тях, но не устояха, и за тях не се намери вече място на небето. И биде свален големият змей, древният змей, наричан дявол и сатана..."
Освен това според вярванията Архангел Михаил пази тялото на Моисей и превежда душите на мъртвите до ада или рая. Самото име Михаил буквално преведено означава "Кой е като Господ?"
Михаил, като съдия в Съда на Страшния съд, е бил почитан като защитник на душите на мъртвите. B народните вярвания е известен като "душевадец" : той се спуска при умиращия, с нож изтръгва душата му и я отвежда в отвъдния свят, където заедно със св. Петър я отправя в райската градина или в пъкъла.
През всичките тези е служил без да задава въпроси и без да се колебае и за секунда какво трябва да свърши. Точно това го води и в Ню Орлиънс, където е изпратен по работа. Приемникът му, Майкъл Хофман, в началото не иска да предостави тялото си на Михаил, но с времето той го убеждава, че е за по-важна цел и човека се съгласява да му отстъпи тялото си.

Cause every time I go to try to leave
Somethin keeps pullin on my sleeve
I don't wanna, but I gotta stay
These drugs really got ahold of me

avatar
Майкъл Хофман
Archangel
Archangel

Ke$h : 305
Брой мнения : 27

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Permissions in this forum:
Не Можете да отговаряте на темите